АВ2000/3 3Р 32А 400 УЗ (6кА) сер,ECO PF

(Код: 300055965 )
Количество: 
Цена: 232.40 грн
Опис

Авт.вимикач АВ2000/3 3Р 32А  400 УЗ (6кА) сер,ECO   PF

Бренд
Доставка